Tuesday, 4 February 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014



Assalamualaikum .. haii korang.


So, ini adalah giveaway yang pertama eiqa join since dah masuk 2014 ni. Eiqa harap eiqa ada rezeki untuk dapat hadiah dalam giveaway ni. Aminnn :)






Syarat-syarat @ Cara Penyertaan

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia

2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry

4) Letak link sponsor dalam entry

 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini

 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



so thats all. anyeong. byeeeee xDD 


6 comments:

IntaNBerliaN said...

Thanks join..

good luck :)

Mieya Atiera said...

Singgah dari GA YANG SAMA :)

msredcheesecake said...

good luck and have fun k...

Ian Faizal said...

singgah sini

Sya Nadia said...

hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

shasha yacob said...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html