Monday, 3 February 2014

Everything is NEW



Assalamualaikum .. haii korang.

Seperti yang korang tengok, blog eiqa dah berwajah baru. Bukan blog je, url pun dah baru... segala-2 nya baru ! Sebab apa ? Sebab eiqa dah padam blog yang lama atas sebab-2 yang tertentu. Memang sedih, tapi nak buat macam mana kan ? Redha jelahhh ... huhuhu
 


Bagi yang kawan-2 yang bertanya .. terima kasih lah sebab korang concern kat aku. sayang jugak korang kat aku kan.. kekeke. Tapi memang dah lama jugakk lah eiqa tak berblog ni .. since SPM 2012 .. so dah setahun 3 bulan lebih jugaklah .. ni pun bila nak buat blog balik, satu hape pun tak ingat. Seriously. Rasa macam dah kena amnesia pulak. hahaha


Terpaksa jugak lah bukak tutorial macam mana nak buat tu .. macam mana nak buat ni .. Letih jugak lah nak belajar ilmu berblog ni balik. tapi takpelah. dugaan kan. sabar je lahhh ..


so thats all. eiqa harap korang support lah eiqa ehh.. thank you guys xDD


so, till then. annyeong. byeeeeeee

1 comment:

Haneeza Mohamad said...

hye, datang singgah sini. done follow awak. jemput singgah ke teratak kita pula ya. ;) salam perkenalan!

www.haneeza.com